نزدیک شدن به خورشید
فضاپیمای پارکر توانست رکورد سرعت فضاپیماهای ساخته شده را با رسیدن به سرعت ۱۵۰ کیلومتر بر ثانیه بشکند.
شکسته شدن رکورد سرعت در فضا
فضاپیمای پارکر سولاربرای اولین بار با پرواز به دورترین قسمت جو خورشید، معروف به تاج خورشیدی، می خواهد ترکیبی از اندازه گیری و تصویربرداری درجا را به کار گیرد تا درک ما از تاج خورشیدی را متحول کند و دانش ما را در مورد منشا و تکامل باد خورشیدی بهبود بخشد. با اطلاعات بیشتری که از خورشید می گیریم میتوانیم پیش بینی تغییرات محیط فضایی زمین را آسان تر کنیم.
فضایپیمای پارکر در زمینه خورشید کار می کند و در جدیدترین عبورر خود از خورشید توانسته به فاصله 10 کیلومتری سطح خورشید برسد و در این زمان توانسته با سرعتی در حدود ۱۵۰ کیلومتر بر ثانیه نسبت به خورشید به پیش برود. این بیشترین سرعتی است که یک فضاپیما توانسته بپیماید.
برای درک سزعت فضاپیمای پارکر می توان گفت که اگر با چنین سرعتی برای رسیدن از زمین به ماه برویم در ۴۰ دقیقه ماه خواهید رسید.
چندین گذر دیگر هم برای این فضاپیما برنامهریزی شده است. این فضاپیما برای گذر از نزدیک خورشید، اول به سیاره زهره نزدیک می شود و از گرانش این سیاره جهت نیرو گرفتن و شیرجه زدن به سمت مدار اصلی استفاده میکند و با این روش هربار سعی میکند به خورشید نزدیکتر شود.
دانشمندان امید دارند در مأموریتهای بعدی باز هم رکورد سرعت افزایش پیدا کند و به نزدیک ۲۵۰ کیلومتر بر ثانیه برسد.
اولین بازدید بشریت از یک ستاره
مأموریت تاریخی فضاپیمای پارکر ناسا انقلابی در درک ما از خورشید ایجاد کرده است، جایی که تغییر شرایط می تواند به منظومه شمسی منتقل شود و زمین و سایر جهان را تحت تأثیر قرار دهد. کاوشگر پارکر با عبور از جو خورشید ، به جایی نزدیک تر ازسطحی که فضاپیماهای دیگر رفته اند می رود و با گرما و شرایط تشعشعی بی رحمانه روبرو می شود تا از نزدیکترین فاصله مشاهدات یک ستاره را به بشریت ارائه دهد.
سفر به خورشید
به منظور باز کردن رمز و رازهای جو خورشید، فضاپیمای پارکر از جاذبه سیاره زهره در طی هفت پرواز در طی نزدیک به هفت سال استفاده می کند تا مدار خود را به تدریج به خورشید نزدیک کند. این فضاپیما از طریق جو خورشید به اندازه 3.8 میلیون مایل به سطح ستاره ما نزدیک خواهد شد، در مدار عطارد و بیش از هفت برابر نزدیک به هر فضاپیمای قبلی. (میانگین فاصله زمین تا خورشید 93 میلیون مایل است.)
منبع: ناسا
دیدگاهتان را بنویسید