سبد خرید 0
  • صفحه اصلی
  • مقالات
    • دانشنامه
    • نجوم قرآن
    • نجوم مدارس
  • اخبار نجومی
    • اخبار واحد فناور
    • مراکز نجومی
  • رویدادها
    • رخدادهای نجومی
    • ویژه برنامه ها
    • مسابقه و آزمون
  • فروشگاه
    • کتاب
  • فیلم
  • فارسی

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

یک رمز به نشانی ایمیل شما فرستاده خواهد شد.

داده های شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در این وب سایت، برای مدیریت دسترسی به حساب کاربری شما و برای اهداف دیگری که در سیاست حفظ حریم خصوصی ما شرح داده می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

  • 09109678987
  • info@rasadgaran.ir
  • درباره ما
  • تماس با ما
0
رصدگران
  • صفحه اصلی
  • مقالات
    • دانشنامه
    • نجوم قرآن
    • نجوم مدارس
  • اخبار نجومی
    • اخبار واحد فناور
    • مراکز نجومی
  • رویدادها
    • رخدادهای نجومی
    • ویژه برنامه ها
    • مسابقه و آزمون
  • فروشگاه
    • کتاب
  • فیلم
  • فارسی
ورود | ثبت‌نام
[wcas-search-form]

وبلاگ

رصدگران > مقالات > مقالات > وضعیت رؤيت پذيری هلال ماه ربيع الاول 1441 هجری قمری

وضعیت رؤيت پذيری هلال ماه ربيع الاول 1441 هجری قمری

1398/08/01
ارسال شده توسط alirezababaei
مقالات
وضعیت رویت پذیری هلال ربیع الاول 1441

 

وضعیت رؤيت پذيری هلال ماه ربيع الاول 1441 هجری قمری در غروب دوشنبه

 

در غروب روز دو­شنبه ششم آبان­ماه 1398 هجري شمسی برابر با 29 صفر ‌المظفّر 1441 هجری قمری و مطابق با 28 اکتبر 2019 ميلادی وضعیت رویت به صورت شکل بالا می باشد.

هلال در محدوده منحنی«الف» : به راحتی با چشم عادی و غيرمسلّح رؤيت می شود.
هلال در محدوده منحنی«ب» : در صورت مناسب بودن شرايط رصدی ( مكانی و جوّی ) با چشم غيرمسلّح قابل مشاهده است.
هلال در محدوده منحنی«ج» : با ابزار نوری ( دوربين های دوچشمی قوی و تلسكوپ ) قابل رؤيت مي باشد و مشاهده آن با چشم عادی، مشکل است، اما غیر ممکن نیست.
هلال در محدوده منحنی«د» : فقط با ابزار نوری رؤيت پذير است.

وضعیت رصدی هلال

همان‌گونه که در نقشه ديده مي‌شود، هلال ماه ربيع الأوّل 1441 هجري قمري در غروب روز ­دو­شنبه ششم آبان­‌ماه 1398 شمسی در بخش­های وسیعی از قارّه­های آمريکای مرکزی و جنوبی با چشم عادی قابل رؤیت است. همچنین در غرب و شمال غرب آفریقا نیز امکان مشاهدة آن با چشم مسلّح وجود دارد؛ أمّا در سایر مناطق آفریقا و همچنین قارّه­های آسيا، اروپا و اقیانوسیه، به هیچ وجه قابل رؤیت نیست. بنابراین اگر مبناي « اشتراک در شب » ملاک تعیین اوّل ماه باشد؛ در صورت شهادت عدول بر رؤیت هلال، از مناطقِ قابل مشاهده، بدون اشکال سه­شنبه هفتم آبان برای مراجع معظّمی که چنین مبنایی دارند، همچون: حضرات آیات عظام خویی، میرزا جواد تبریزی، فاضل لنکرانی ( رضوان الله تعالی علیهم أجمعین ) و همچنین آیت الله العظمی نوری همدانی (دامت برکاته ) و … و نیز مقلّدین آن­ها، روز اوّل ماه ربیع الأوّل سال 1441 هجری قمری خواهد بود. و البته این نتیجه برای حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی ( أطال الله بقائه الشریف ) و مقلّدین ایشان، هم جاری است. أما اگر مبنا « لزوم رؤیت هلال در مناطق قريب الأفق » باشد، در آن صورت، بدون شکّ سه­شنبه هفتم آبان، اوّل ماه نخواهد بود، خصوصاً با عنایت به این­که معمولاً شهادت عدل از آمریکای جنوبی محقّق نمی­شود.

وضعیت رؤيت پذيری هلال ماه ربيع الاول 1441 هجری قمری در غروب سه شنبه

 

وضعیت رویت پذیری هلال ربیع الاول 1441
وضعیت رویت پذیری هلال ربیع الاول 1441 در غروب سه شنبه هفتم آبان 1398

در غروب روز سه­ شنبه هفتم آبان­ماه 1398 هجری شمسی برابر با 30 صفر ‌المظفّر 1441 هجری قمری و مطابق با 29 اکتبر 2019 ميلادی رویت به صورت شکل بالا می باشد.

 

هلال در محدوده منحنی«الف» : به راحتی با چشم عادی و غيرمسلّح رؤيت مي شود.
هلال در محدوده منحنی«ب» : در صورت مناسب بودن شرايط رصدی ( مكانی و جوّی ) با چشم غيرمسلّح قابل مشاهده است.
هلال در محدوده منحنی«ج» : با ابزار نوری ( دوربين هاي دوچشمی قوی و تلسكوپ ) قابل رؤيت مي باشد و مشاهده آن با چشم عادی، مشکل است، اما غیر ممکن نیست.
هلال در محدوده منحنی«د» : فقط با ابزار نوری رؤيت پذير است.

وضعیت رصدی هلال

همان‌گونه که نقشه خود گویای آنست، هلال ماه ربيع الأوّل 1441 هجري قمری در غروب روز ­سه­ شنبه هفتم آبان­‌ماه 1398 شمسی در غالب مناطق کره زمین به راحتی قابل رؤیت با چشم عادی است. بنابراین مطابق با تمامی آراء فقهی و نظرات مبارک مراجع عظام تقلید قطعاً و بی تردید چهارشنبه هشتم آبان، برای عموم مسلمانان خاصّه شیعیان در خاورمیانه و مناطق دورتر از آن، روز اوّل ماه ربیع الأوّل سال 1441 هجری قمری خواهد بود.

 

 

برچسب ها: استهلالاستهلال ربیع الاولوضعیت استهلال
قبلی گزارش استهلال ماه محرم 1441 هجری قمری
بعدی استهلال هلال صفر 1441

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
مقالات
  • دانشنامه
    • مشاهیر
    • اجرام آسمانی
  • نجوم قرآن
  • نجوم مدارس
جذب پژوهشگر
جذب پژوهشگر
جذب پژوهشگر
اخبار نجومی
  • اخبار واحد فناور
  • مراکز نجومی
محصولات
  • نجوم قرآن
    تومان 760,000
  • استهلال
    تومان 760,000
  • مفردات نجومی قرآن
    تومان 760,000
  • اعجاز علمی قرآن
    تومان 760,000
تماس با ما
  • پارک علم و فناوری استان قم، موسسه فرهنگی قرآن و عترت رصدگر عمق آسمان
  • 02532816310
  • info@rasadgaran.ir
دسترسی سریع
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • دوره ها
  • مقالات
نمادها
ای نماد logo-samandehi
خبرنامه

چیزی را از دست ندهید، ثبت نام کنید و در مورد شرکت ما مطلع باشید.
[mc4wp_form id=”380″]

© کلیه حقوق این تارنما متعلق به رصدگران می‌باشد.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://rasadgaran.ir/?p=4580
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.